Lediga jobb och uppdrag

Publicerad: September 5, 2011 Om:

Här publicerar vi lediga tjänster och uppdrag.

Om du är intresserad av att praktisera eller arbeta ideellt för Silc – skicka ditt CV till info@silc.se så berättar vi vad vi kan erbjuda. I pdf:en Att praktisera på Silc kan du läsa om hur Patrik Lind, praktikant på Silc hösten 2011, upplevde sin praktiktid.

Om du är intresserad av att följa Silcs verksamhet på närmre håll, alternativt engagera dig i vår verksamhet, rekommenderar vi att du anmäler dig till Silcs vänförening Silc Vänner. Genom att vara Silc-vän får du bl a förhandsinbjudningar till våra seminarier och får möjlighet att delta i våra nätverksträffar.

 

Aktuella lediga tjänster

Arbeta med bistånd för demokrati och mänskliga rättigheter i Egypten. Silc söker en projektledande Programme Officer för ett nytt dynamiskt program som syftar till att stödja politisk pluralism och demokratisk politik i Egypten. Läs mer här!

Vi söker nu förstärkning till vårt kanslis östteam. Handläggaren kommer att arbeta med genomförandet av program i östra Europa. Programmet syftar att stärka individens makt över den egna närmiljön och boendet, genom starkare intresseföreningar. Läs mer här! 

Vi söker just nu en projekthandläggare till vårt kontor i Vilnius. Läs mer här!

 

Praktisera på Silc!

Är du nyfiken på internationellt utvecklingssamarbete? Vill du i framtiden jobba med demokrati, mänskliga rättigheter eller politik? Tycker du om att rapportera om MR-situationen i andra länder? Sök praktik hos Swedish International Liberal Centre. Läs mer här!

 

 

Alla texter är copyright
Swedish International Liberal Centre
2003-2011
Silc – Bastugatan 41
118 25 Stockholm
Sweden
E-mail: info@silc.se