Bli Silc-vän

För alla er som liksom vi brinner för fria demokratiska samhällen har vi skapat Silc Vänner. Som Silc-vän tar du ställning mot frihet och förtryck och stöttar Silcs demokratiarbete. Du får också:

  • En bok från Silc förlag varje år
  • Inbjudningar till Silcs seminarier och evenemang
  • Vårt nyhetsbrev 

För att bli Silc-vän

Du kan gå med i Silc Vänner på två olika sätt. Om du helst betalar ett engångsbelopp så kostar det 200 kronor/år som du kan swisha till 123 452 5689 eller via banköverföring till bankgiro 5283-1757. 

 

Du kan också bli medlem via autogiro och betalar då valfritt belopp månadsvis. Detta system underlättar hanteringen för Silc och gör det lättare att planera verksamheten och se till att stödet kan gå fler till gagn.

Enklast är att fylla i autogiromedgivandet via det här formuläret!

Om du hellre vill fylla i en blankett att signera, hittar du den här: Blankett för autogiro

Fyll i blanketten och skicka den till kontoret eller vanner@silc.se

Ge bort frihet som gåva eller julklapp

Flera har också hört av sig och vill ge en donation till Silc i samband med födelsedagar eller kring jul. Detta är självklart alltid välkommet och skicka bara ett mejl så hjälper vi till med ett fint gåvobevis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Personuppgifter som du meddelar Silc vid anmälan till Silc Vänner kommer att behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).  Alla personuppgifter som hanteras i Silcs kontaktregister är konfidentiella och betraktas som känsliga personuppgifter. Uppgifterna kommer endast att användas för att upprätthålla kontakten med dig som Silc-vän.

vännerlogo