Silc Vänner

Som ett led i Silcs arbete för demokrati och mänskliga rättigheter har vi startat Silc Vänner för alla er som liksom vi brinner för fria demokratiska samhällen.

Som Silc-vän får du inbjudningar med förtur till Silcs seminarier, workshops och andra evenemang om mänskliga rättigheter och de länder där vi har projekt.

Två gånger om året får du  Silcs nyhetsbrev med information om den politiska utvecklingen i de länder där vi arbetar. Dessutom får du som Silcvän årligen en bok ur Silc förlags sortiment.

Vänskapen med Silc innebär att du:

  • Tar ställning för frihet och mot förtryck
  • Får inbjudan till Silcs seminarier och evenemang
  • Håller dig informerad om Silcs arbete för demokrati och mänskliga rättigheter


För att bli Silcvän

Bli Silc-vän genom att swisha swish_logo_secondary_RGBårsavgiften 200 kr till 1234525689 eller betala till bankgironummer 5283-1757. Ange namn, adress och e-post i meddelanderaden – eller skicka ett separat e-postmeddelande till info@silc.se.

*Personuppgifter som du meddelar Silc vid anmälan till Silc Vänner kommer att behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204 ). Vårt register skyddas av grundlagen. Alla personuppgifter som hanteras i Silcs kontaktregister är konfidentiella och betraktas som känsliga personuppgifter. Uppgifterna kommer endast att användas för att upprätthålla kontakten med dig som Silcvän. Inga uppgifter förmedlas vidare till externa parter. En Silcvän har själv alltid full rätt att se sina egna uppgifter.

Silc Vänner logga