Silc Vänner

Silc Vänner logga

Som ett led i Silcs arbete för demokrati och mänskliga rättigheter har vi startat Silc Vänner för alla er som liksom vi brinner för fria demokratiska samhällen.

 

Silc arrangerar årligen seminarier, workshops och andra events som behandlar mänskliga rättigheter, särskilt om de länder där Silc har projekt. Som Silcvän får du alltid en inbjudan med förtur till Silcs seminarier och events. Som Silcvän får du också möjligheten att träffa våra partnerorganisationer på seminarier och andra events i Sverige.

 

Två gånger om året får du Silcs nyhetsbrev med information om den politiska utvecklingen i de länder där vi arbetar. Dessutom får du som Silcvän årligen en bok ur Silc förlags sortiment.

 

Vänskapen med Silc innebär att du:

  • Tar ställning för frihet och mot förtryck
  • Får inbjudan till alla Silc:s seminarier och events
  • Håller dig informerad om Silcs arbete för demokrati och mänskliga rättigheter

swish_logo_secondary_RGBFör att bli Silcvän

Lättaste sättet att bli Silc vän är att swisha årsavgiften 200 kr till 1234525689 eller betala traditionellt till bankgironummer 5283-1757. Ange namn, adress och e-post i meddelanderaden – eller skicka ett separat e-postmeddelande till info@silc.se om det inte får plats.

 

*Personuppgifter som du meddelar Silc vid anmälan till Silc Vänner kommer att behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204 ). Vårt register skyddas av grundlagen. Alla personuppgifter som hanteras i Silcs kontaktregister är konfidentiella och betraktas som känsliga personuppgifter. Uppgifterna kommer endast att användas för att upprätthålla kontakten med dig som Silcvän. Inga uppgifter förmedlas vidare till externa parter. En Silcvän har själv alltid full rätt att se sina egna uppgifter.