Styrelse

Lennart Nordfors

Lennart Nordfors

OrdförandeLennart har en bakgrund som biträdande partisekreterare och internationell sekreterare för Folkpartiet. Idag arbetar han som partner vid Gullers Grupp

Paula Röttorp

Paula Röttorp

Vice ordförandePaula är affärsjurist med stort internationellt och politiskt intresse. Hon har tidigare suttit i Liberalernas partistyrelse.

0766496753128_Max

Fredrik Malm

Fredrik är riksdagsledamot (L) och tidigare ordförande för Liberala Ungdomsförbundet. Han har ett stort engagemang för Mellanöstern.

Fredrik Svensson stor

Fredrik Svensson

Fredrik är senior rådgivare på riksdagens internationella kansli och tidigare internationell sekreterare för Liberalerna. Han brinner för HBTQ-frågor.

martina

Martina Lind

Martina är civilekonom och grundare av Politometern.se och konsultbolaget Nordic Public Affairs AB.  

olle_schmidt

Olle Schmidt

Olle är tidigare Europaparlamentariker (L) och har ett stort engagemang för mänskliga rättigheter. Han är en av dem som mest enträget har arbetat för Dawit Isaaks frigivande.

odevall

Michael Odevall

Michael var ambassadör i Marocko 2008-2011. Har har tidigare tjänstgjort i Paris, Berlin (DDR), Bonn, New York och Rom. Han har varit Folkpartiets internationelle sekreterare samt styrelseordförande för Folkpartiet i Stockholm.

Bonnie-Bernström

Bonnie Bernström

Bonnie är tidigare ordförande för både Liberala Ungdomsförbundet, Liberala Kvinnor samt som riksdagsledamot. Hon har stor erfarenhet av arbete med genusfrågor, såväl i Sverige som internationellt.

hanna20hellquist

Hanna Hellquist

Hanna var statssekreterare för internationellt utvecklingssamarbete under alliansregeringen. Idag leder hon Public Affairs-verksamheten på Prime PR.