Styrelse

Lennart Nordfors

Lennart Nordfors

OrdförandeLennart har en bakgrund som biträdande partisekreterare och internationell sekreterare för Folkpartiet. Idag arbetar han som partner vid Gullers Grupp

Bild Lars

Lars Leijonborg

 

Partiledare i Folkpartiet liberalerna 1997-2007. Statsråd på utbildningsdepartementet 2006-2009.

 

0766496753128_Max

Fredrik Malm

Fredrik är riksdagsledamot (L) och tidigare ordförande för Liberala Ungdomsförbundet. Han har ett stort engagemang för Mellanöstern.

Fredrik Svensson stor

Fredrik Svensson

Fredrik är senior rådgivare på riksdagens internationella kansli och tidigare internationell sekreterare för Liberalerna. Han brinner för HBTQ-frågor.

O56B2743

Hanna Gerdes

Hanna är folkrättsjurist och liberal Stockholmspolitiker. Hanna har arbetat som sakkunnig i Statsrådsberedningen, hos Försvarsmakten, Fonden för mänskliga rättigheter och Handikappombudsmannen.

 

olle_schmidt

Olle Schmidt

Olle är tidigare Europaparlamentariker (L) och har ett stort engagemang för mänskliga rättigheter. Han är en av dem som mest enträget har arbetat för Dawit Isaaks frigivande.

odevall

Michael Odevall

Michael var ambassadör i Marocko 2008-2011. Har har tidigare tjänstgjort i Paris, Berlin (DDR), Bonn, New York och Rom. Han har varit Folkpartiets internationelle sekreterare samt styrelseordförande för Folkpartiet i Stockholm.