Silc Vänner

Bli Silc-vän

För alla er som liksom vi brinner för fria demokratiska samhällen har vi skapat Silc Vänner. Som Silc-vän tar du ställning för frihet och mot förtryck genom att stötta Silcs demokratiarbete. Du får också:

  • En bok från Silc förlag varje år
  • Inbjudningar till Silcs seminarier och evenemang
  • Vårt nyhetsbrev

Så blir du en Silc-vän

Du kan gå med i Silc Vänner på två olika sätt. Om du helst betalar ett engångsbelopp så kostar det 200 kronor/år som du kan swisha till 123 452 5689 eller via banköverföring till bankgiro 5283-1757. Skriv gärna din mejladress i meddelandet eller mejla oss separat så vi kan nå ut med nyhetsbrev och inbjudningar.

Autogiro

Du kan också bli medlem via autogiro och betalar då valfritt belopp månadsvis. Detta system underlättar hanteringen för Silc och gör det lättare att planera verksamheten och se till att stödet kan gå fler till gagn.
Här hittar du en blankett att fylla i och signera: autogiro-silcvänner

Fyll i blanketten och skicka den till kontoret på Bastugatan 41, 118 25 Stockholm eller mejla till vanner@silc.s

Ge bort frihet som gåva eller julklapp

Flera har också hört av sig och vill ge en donation till Silc i samband med födelsedagar eller kring jul. Detta är självklart alltid välkommet och skicka bara ett mejl så hjälper vi till med ett fint gåvobevis.

Stort tack till alla som hjälper oss göra världen lite mer fri och demokratisk!

*Personuppgifter som du meddelar Silc vid anmälan till Silc Vänner kommer att behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Alla personuppgifter som hanteras i Silcs kontaktregister är konfidentiella och betraktas som känsliga personuppgifter. Uppgifterna kommer endast att användas för att upprätthålla kontakten med dig som Silc-vän.