Styrelse

Lars Leijonborg 
Ordförande

Partiledare i Folkpartiet liberalerna 1997-2007. Statsråd på utbildningsdepartementet 2006-2009.

Allan Widman

 

Riksdagsledamot 2002-2022 och tidigare försvarspolitisk talesperson för Liberalerna. 

Fredrik Malm

Fredrik är riksdagsledamot (L) och tidigare ordförande för Liberala Ungdomsförbundet. Han har ett stort engagemang för Mellanöstern.

Fredrik Svensson

Fredrik är senior rådgivare på riksdagens internationella kansli och tidigare internationell sekreterare för Liberalerna. Han brinner för HBTQ-frågor.

Karin Rebas

Karin Rebas arbetar med kompetensförsörjningsfrågor på Göteborgsregionen. Hon har tidigare arbetat som liberal ledarskribent och generalsekreterare för Ohlininstitutet.

Olle Schmidt

Olle är tidigare Europaparlamentariker (L) och har ett stort engagemang för mänskliga rättigheter. Han är en av dem som mest enträget har arbetat för Dawit Isaaks frigivande.

Anders Rehnberg

Anders arbetar till vardags som näringspolitisk rådgivare på Svenskt Näringslivs Brysselkontor. Han har tidigare varit utrikespolitisk talesperson i Liberala ungdomsförbundet och vice president i IFLRY – International Federation of Liberal Youth.

Karin Karlsbro

Karin är ledamot i Europaparlamentet för Liberalerna och leder Liberalernas Miljönätverk, Gröna Liberaler. Jurist och tidigare stabschef inom regeringskansliet. 

Amanda Kanange

Amanda är jurist och lokalpolitiker för Liberalerna. Tidigare ordförande för International Federation of Liberal Youth (IFLRY).

Maria Weimer

Maria är diplomat och arbetar för närvarande vid Sveriges ambassad i Madrid. Riksdagsledamot för Liberalerna 2014-2018. 

Joar Forssell

Riksdagsledamot sedan 2018 och Liberalernas utrikespolitiske talesperson.